Event

Groen- en bloemdecoraties zijn vaak gezichtsbepalend voor de aankleding en sfeer binnen een evenement. Strak en zakelijk in contrast tot fleurig en uitbundig. Bloemen en planten zijn zowel in kleur als uitstraling vaak de tegenhanger van de zakelijkheid binnen een toernooi, congres, beurs of tentoonstelling.

Een vak apart

Sfeer is zo veel meer dan een bos bloemen op tafel of een plant in een pot. Het creëren van sfeer is een vak apart. Lodder Sfeermakers beheerst dat vak tot in de puntjes. Wensen vooraf worden uiteindelijk vertaald naar een passend concept, gevolgd door de juiste uitvoering binnen vooraf gestelde financiële kaders.

Beurzen

Een beurs is een hal gevuld met stands. Voorwaarde om onderscheidend te zijn, zijn een uitnodigende inrichting gekoppeld aan een sfeervolle presentatie. Een passend concept is een product van samenwerking. Lodder Sfeermakers luistert, stelt voor, werkt uit, denkt mee, begroot en vult daarna in. Zo ontstaat er uiteindelijk een eindproduct op basis. Van strak tot rustiek of sfeervol. Maar altijd een stand die aansluit bij het karakter van uw bedrijf, product of presentatie.

Evenement

Lodder Sfeermakers heeft een jarenlange relatie met tal van grote evenementen in ons land. Organisatoren van internationale toernooien als het ABN AMRO World Tennis Tournament en de directies van grote accommodaties als Stadion Feijenoord en Rotterdam Ahoy nemen Lodder Sfeermakers bewust in de arm vanwege hun kennis en kunde op het gebied van ontwerp, creativiteit en uitvoering. Die vormt elke keer opnieuw een grote meerwaarde voor een nieuwe beurs, congres of evenement van groot tot kleinschalig. Van eenmalig tot jaarlijks terugkerend.

Inrichting

Lodder Sfeermakers vormt niet alleen een zichtbare, maar tevens onzichtbare meerwaarde bij beurzen, congressen of evenementen. De logistiek rondom op- en afbouw wordt indien gewenst ook door Lodder Sfeermakers verzorgd. Zorgen worden daardoor uit handen genomen en stress voorkomen. De klant kan zich daardoor volledig richten op voorbereiding, zoals als het uitnodigen van de gasten.

Meer sfeer op uw event?

Wij helpen u graag met het creëren van de sfeer die bij uw evenement past. Meer weten? Neem contact met ons op!