Groen kleurt het leven

Groen staat voor alles wat groeit en bloeit. Groen is een feestelijke bos bloemen. Een abonnement voor een fleurig begin van elke week. Maar groen is ook aandacht voor kantoorbeplanting, of de juiste groene inrichting en onderhoud van de buitenruimte. Groen draagt bij aan een betere leefomgeving en indirect een betere werksfeer.

Kantoorbeplanting

Een kantoor geeft vaak een eerste indruk van een bedrijf. Zoals kleding de man of vrouw maakt, bepaalt beplanting het beeld van uw bedrijf en/of kantoorruimte. Van bont en sfeervol tot strak en zakelijk. Aansluitend bij de stijl van een bedrijf. Lodder Sfeermakers maakt een geheel van kantoor en beplanting. Binnen en buiten. Met hydrocultuur en persoonlijke aandacht wordt de sfeer en uitstraling gecreëerd. Wij kunnen voor u op afspraak of met een contract het complete onderhoud voor u verzorgen.

Gardening

Lodder Sfeermakers zorgt ook buiten voor alles wat groeit en bloeit. Van ontwerp, aanleg, inrichting tot onderhoud van tuinen. Bij particulieren, bedrijven en instellingen. Van borders tot plantsoenen. Van bloembakken tot thematuinen. Lodder Sfeermakers regelt alles van schets tot finishing touch.

Bloemen

Een bos bloemen is een klein gebaar met een grote attentiewaarde. Een bruiloft, feest, verjaardag, afscheid, receptie of bedankje. Een boeket of bloemstuk is de fleurigste vorm van dank, respect, waardering of zelfs liefdesgeluk.
Om de hoek of in een uithoek van ons land. Een telefoontje of mailtje en Lodder Sfeermakers doet de rest.

Abonnementen

Lodder Sfeermakers biedt service in abonnementsvorm. Een garantie voor een fleurige aankleding en uitstraling van uw bedrijf. Altijd op een vast moment een nieuwe, verse bos bloemen of bloemstuk bij de ingang, receptie of in de directiekamer. Mooi opgemaakt en steeds verrassend gepresenteerd. Lodder Sfeermakers maakt het voor bedrijven mogelijk om zonder omkijken en tegen een vast tarief met verse bloemen altijd goed voor de dag te komen.

 

Meer sfeer op uw event?

Wij helpen u graag met het creëren van de sfeer die bij uw evenement past. Meer weten? Neem contact met ons op!